zondag 12 augustus 2012

Wandeling

We gaan een cache lopen. Deze keer beginnen we bij de brandweerkazerne. Daar vinden we de eerste aanwijzing en de gps coordinaten naar het volgende punt. Dit voert ons naar de loop van de Run, een riviertje.




Hier de volgende aanwijzing. We volgen een pad door een bos en langs maisvelden. Hier moet bij een markante boom een volgende aanwijzing liggen. Deze markante boom is moeilijk te vinden, alle bomen lijken op elkaar. Dochter, kleindochter en kleinzoon rusten ondertussen uit naast een van die bomen.






De aanwijzing is weer gevonden, uitgerekend en ingevoerd voor het volgende gps punt. We komen bij een monument, opgericht ter nagedachtenis van de ruilverkaveling in dit gebied. Dat was een behoorlijke tijd geleden. Daarin zat de volgende aanwijzing verbergen. De wandeling voert ons over een smal pad langs de Run, allemaal in ganzepas en kleindochter in de buggy zodat ze niet in het water kan vallen.












Hier ligt ook weer een aanwijzing verstopt. Uiteindelijk ligt het eindpunt in een ander bos, ook in het stroomgebied van de Run. Als je de coordinaten niet juist hebt is het moeilijk te vinden, zie foto. Wij hadden hem vrij snel ontdekt.




Deze keer zit er een "reisbug" in. Schoonzoon zal deze van de week in een andere cache doen bij zijn werk in de buurt.


Dit is een leuke manier om te wandelen. Je kunt het zien als een soort speurtocht. En je komt op plekken die je zelf niet uit zou kiezen om te gaan lopen.
Probeer het maar eens. Informatie is te vinden op: www.geocaching.com.
De meeste zijn in het Engels, maar je kunt ook vaak je eigen taal kiezen.

2 opmerkingen:

Dorien zei

Nee, helaas geen geocoaching in Denmark!

Dorien zei

Ik bedoel natuurlijk geocaching :-)