donderdag 29 december 2011

Moeder

Vandaag naar moeder geweest. Zoals gebruikelijk zijn er allerlei dingen die gedaan moeten worden. Onder het genot van een kopje koffie wordt ik bijgepraat met betrekking tot de familie. Bij jongste broer was het heel gezellig met kerst. Oudste broer is 2 weken voor kerst een half uurtje op bezoek geweest, was te gehaast om beleefdheden uit te wisselen. De familie van een tante zit in de lappenmand. Een andere tante, die net weduwe is geworden, maakt het goed. Vorige overbuurman heeft last van evenwichtsproblemen. Lieke gaat volgende week op rijexamen. Sjannie is oma geworden. Enzovoort.
Verder de videorecorder op tijd gezet, uitgelegd hoe je op de computer een muziekcd kan afspelen, het achtergrondscherm aangepast, de e-mail opgeschoond en adressen bijgewerkt. De telefoon piepte, ten teken dat de batterijen vervangen moesten worden. Dus naar het centrum om nieuwe te kopen. Daar hebben we meteen geluncht. Terug in haar appartement was ze uitgeput. Dat is begrijpelijk, we hebben een hele afstand afgelegd in het centrum. Meteen wat boodschappen gedaan en zo. Vanavond bellen om te horen of de piep nu uit de telefoon is!

1 opmerking:

Dorien zei

Zo simpel! De batterijen!! Niet aan gedacht!. Goed dat je re geweest bent en duizend dingen gedaan hebt!! Je bent een kei-zus!